Gillestuga, trä, Miami Vice och ännu mera rosa på Formex 2017

4 produkter

På Formex 2017 står det klart att 70-talet är tillbaka igen i årets inredning. Det händer ju lite titt som tätt när det gäller trender, men den här gången är inredningen inspirerad av den gamla gillestugan med trädetaljer.

Färgskalan i årets inredning 2017 går i olika ockra och rostfärgade nyanser, men rosa är fortfarande hett. Årets rosa går lite mer åt det rostade hållet, eller som lite blev lax. Snyggt är det hur som helst.

Också var det fortfarande mycket grönt. Gröna växter, grönt glas och textilier med stora gröna blad som för tankarna till djungeln. Här är det mer Miami vice än svensk gillestuga. Ljust rosa i kombination med tropiska gröna växter och en och annan flamingo.

Hos oss hittar du ingen flamingo och inte så mycket rosa heller, men å andra sidan så är det inte nödvändigtvis just möblerna som följer dessa trender utan accessoarerna. Vi håller på att checka av marknaden och för diskussioner med en del designers för att så småningom uppdatera vårt sortiment med mer textilier, posters, vaser, krukor och andra inredningsdetaljer, men än så länge hittar du mest möbler.

När jag går ännu ett varv runt mässhallarna slår det mig att basen är densamma överallt. Under allt glas, alla flamingos och alla gillestugainspirerade skålar står de där: De massiva, rustika genuina trämöblerna som håller år ut och år in. Och en av årets största trender är ändå den reaktion vi ser i samhället mot slit och släng och för återvinning. Mitt i en marknad full av massproducerade spånskivor vill vi erbjuda våra kunder ett hållbart alternativ. Det vackra genuina matsalsbordet i massivt trä som står pall för den rosa färgens skiftningar säsong efter säsong. En bokhylla i återvunnet eller snabbväxande trä, med återvunnen metallskrot i benen på vilket dina flamingos kan vila tryggt för att sedan bytas ut mot vilken annan fågel som helst nästa säsong.

Sortera

3 025 kr

5 770 kr

8 200 kr

2 015 kr

Gillestuga, trä, Miami Vice och ännu mera rosa på Formex 2017

Din produkt är tillagd

×